Despre noi

     Firma, înfiinţată în 2001, activează în domeniul testărilor şi expertizelor tehnice oferind soluţii de vârf integrate şi adaptate cerinţelor clientului pentru măsurarea computerizată a mărimilor mecanice precum şi a achiziţiei de date şi telemetriei. De asemenea, ca urmare a certificatului obţinut de la VDI/VDE/GMA din Germania, în conformitate cu directiva 2636, firma asigură şcolarizare şi training pentru aplicarea şi utilizarea mărcilor tensometrice.

      Know-how-ul de peste 35 de ani, provenit în special din proiectarea și producția de celule de sarcină, calitatea deosebită a serviciilor şi instrumentelor, competenţa şi continua preocupare pentru asigurarea asistenţei tehnice la beneficiar au făcut ca în anii scurşi de la înfiinţare, firma să se afirme ca un partener stabil şi de încredere pentru o multitudine de firme româneşti.

      Clienţii noştri provin din cercetare-dezvoltare, din avangarda activităţii industriale, din învăţământul superior.

      Avem legături trainice și de durată cu liderii de piață pe segmentele corespunzătoare pe care firma noastră are onoarea să aibă reprezentarea, tehnică şi comercială, exclusivă pentru România:

    

 

Suntem distribuitori pentru produsele: